Velkommen til deg, og så gøy at du har funnet veien hit!

Hvem er du, i jungelen av kostholdsdefinisjoner? Vegetarianer, pescetarianer, veganer, kjøtteter eller bare nysgjerrig kostholds-agnostiker?

Vi er i alle fall to jenter i midten av tjueårene. Vi nyter glutenfrie riskaker over en Pumpkin Spice Chai Latte med ekstra lett mandelmelk og en klype sukrin til lunsj, mens vi diskuterer den næringsrike spinaten og hvor jævlig kjøttindustrien er.

Neida. Vi vet godt hvor krevende det tidvis er å være vegetarianer/veganer i dagens samfunn uten å bli stemplet som ”hipster”. Hovedmålet bak Vegally er å fremme og ikke minst normalisere veganisme. Veganisme er et voksende begrep, og vi er her for å gjøre det enklere å velge veganske alternativer i hverdagen. Vi er her for å normalisere veganisme. Vi er her for å vise verden der ute at man faktisk kan være reflektert, oppegående og veganer; på én og samme tid. At man ikke kan se på andre mennesker hvem som er veganere, for veganere kommer i alle aldre, størrelser, klesstiler, humorer og intelligensnivåer. Vi vil vise at det faktisk er veldig enkelt å velge vegansk og plantebasert, til dere som er nysgjerrige på nettopp dette. Vi knuser mytene og tilgjengeliggjør informasjonen. Og alle er velkommen hit, for å lese eller bidra.